Mijn favorieten

Second Opinion

Nog niet verkocht

Je bent een tijdje terug enthousiast begonnen met de verkoop van je woning en om je heen wordt de één na de andere woning vliegensvlug verkocht. Op jouw woning is nog geen bod ontvangen en mogelijk heeft zich tot op vandaag amper een belangstellende gemeld. Je bent best een beetje teleurgesteld en dat kunnen we ons goed voorstellen.
 

Gratis Second Opinion

Je vraagt je af waarom juist jouw woning nog niet verkocht is. Ligt het aan de prijs, is de presentatie op funda.nl niet helemaal 'je van het' of kan er meer gedaan worden aan extra promotie (social media, nieuwsbrief, zoekers informeren), etc. Het kan ook goed een combinatie van factoren zijn. We zoeken het graag voor je uit!

Via ons kantoor kun je een gratis Second Opinion inplannen. We komen bij je langs, bespreken  samen de huidige status van het verkooptraject, informeren je geheel vrijblijvend over de mogelijkheden via ons kantoor en brengen - soms op een later, afgesproken tijdstip - ons advies uit. Dit alles kost je alleen wat van je tijd en - wellicht - een kop koffie. 

Nieuwsgierig naar ons advies? Plan hier direct een vrijblijvend gesprek in.