Mijn favorieten

VdBerg Woonnieuws

Hieronder staan de webversies van onze digitale nieuwsbrieven. De digitale brief vers-van-de-pers in uw mailbox ontvangen? Klik dan hier. Veel leesplezier!

 

VdBerg Woonnieuws

24 maart 2020. Vers van de pers! De digitale nieuwsbrief van maart is zojuist verzonden. Niet ontvangen? Lees het hier. In deze nieuwsbrief o.a. aandacht voor diverse nieuwe diensten, maatregelen omtrent het Coronavirus, vrijstaand wonen aanbod en de annulering van de NVM open huizen dag.
 
25 februari 2020. Lees hier de digitale nieuwsbrief van februari 2020 met als hoofdonderwerpen: de Aankoop Quick-Scan, Gratis Waardecheck en nieuw vrijstaand wonen aanbod.

29 januari 2020. De nieuwsbrief van januari is hier te lezen. Hierin worden de winnaars van de Kerstmarkt bekend gemaakt en delen we rapportcijfers en diplomanieuws.

31 december 2019. De laatste nieuwsbrief van 2019 geeft een aantal previews prijs en zet daarnaast een mooi pand in 'the picture'. Lees het hier.

20 december 2019. Op de valreep van de Kerstvakantie informeren we onze nieuwsbriefabonnees met een extra nieuwsbrief over een nieuwe verkoopopdracht, de bedenktijd tijdens de feestdagen en onze gewijzigde openingstijden. Lees het hier.

18 december 2019. Een nieuwe verkoopopdracht in de Wijk 'Broekgraaf', diverse recent verkochte woningen en een aantal previews. Nieuwsgierig? Lees hier de webversie.