Mijn favorieten

Taxaties

Waar kunt u een taxatierapport voor nodig hebben?
Een taxatierapport is bijvoorbeeld nodig voor de financiering van de aankoop van uw woning, een verbouwing of het oversluiten van uw hypotheek. Belangrijke zaken waarbij u als consument op de inhoud van een taxatierapport moet kunnen vertrouwen.

U kunt hiervoor een beroep doen op onze dienstverlening. Onze makelaars zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), deskundig op hun vakgebied, bekend in de regio (het werkgebied) en een taxatierapport van Van den Berg Makelaars O.G. wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

NWWI
Geldverstrekkers wille uiteraard graag, in het kader van fraudepreventie, taxatierapporten waar ze op kunnen bouwen. Het NWWI zorgt daarvoor. Van den Berg Makelaars O.G. is ook bij het NWWI aangesloten. Wat is het NWWI? Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) is het keurmerk voor woningtaxaties dat tot doel heeft de kwaliteit van taxatierapporten te optimaliseren. Zij valideren (controleren) taxatierapporten van woning en van aangesloten taxateurs en zien er op toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen wordt opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en u, als consument, krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een door het NWWI gevalideerd taxatierapport.

Meer informatie en/of een taxatieafspraak inplannen? Neem contact op met ons kantoor via T. 0345 - 599 394 of E. info@vandenbergmakelaars.nl.

Oók uw woning succesvol verkopen?

Een succesvolle verkoop begint met een VRIJBLIJVENDE waardebepaling door de makelaar van Van den Berg.

Neem contact op via (0345) 599 394, info@vandenbergmakelaars.nl of loop even binnen in ons kantoor aan de Westwal 34 in Leerdam.

Graag tot ziens!

Van den Berg makelaars
THUIS in úw regio!