Mijn favorieten

Heerlijk wonen met financiële rust!

Voor het maken van de financiële keuzes is raadgevend advies een must. Dus wat betekent de hypotheek die je nu kiest eigenlijk voor straks? Want straks begint nu! De Financieel Raadgever is u graag van dienst om samen hiervoor het beste antwoord te kiezen. En zo te zorgen voor financiële rust.
 
Financieel advies
 
Straks begint nu. Met deze overtuiging adviseert De Financieel Raadgever al haar klanten. Wij reiken antwoorden aan op vragen die u uzelf nu moet stellen. Onze financiële raad wordt namelijk heel concreet gemaakt aan de hand van talrijke levensgebeurtenissen. U weet dan altijd hoe het er financieel voor staat.
 
Snapt u het nog?
 
De veranderingen in de regels voor hypotheekfinanciering zijn veel. Het nieuws hierover is vaak onduidelijk. Veel mensen zijn het spoor bijster. Wat kan nog wel? En wat niet meer? De Financieel Raadgever is een specialist. Wij weten als geen ander wat de wet- en regelgeving betekent voor uw specifieke situatie.
 
Uw belang is ons belang
 
De Financieel Raadgever geeft advies door de bril van haar klanten. De stijl van leven die bij u past is daarbij altijd het uitgangspunt. Groot voordeel hierbij is dat àlle banken en àlle verzekeraars in Nederland meedoen in het berekenen van alleen het beste voor uw financieel plan. Onafhankelijk heet dat.
 
Benieuwd?
 
De deskundigen zullen u gedurende een onteigeningsprocedure op diverse manieren van dienst zijn. Wanneer u hen zo vroeg mogelijk inschakelt, kunnen zij voor u de meest maximale schadeloosstelling realiseren.
 
Meer informatie
 
U bent van harte uitgenodigd om vrijblijvend kennis te maken met ons. Op kantoor in Leerdam of gewoon bij u thuis. De kosten van dit gesprek brengen we niet in rekening; dus maak er met een gerust gevoel gebruik van. Met de ruim 13 jaar aan ervaring zetten we dan alle vraagtekens om in uitroeptekens!
 
Met vriendelijke groet,
Corstiaan van Pelt
Eigenaar van De Financieel Raadgever
 
Plan uw afspraak in via (0345) 599 394 of info@vandenbergmakelaars.nl.

verkopen? Bel ons!

Succesvol verkopen                                          Een succesvolle verkoop begint met een vrijblijvend adviesgesprek in combinatie met een waardebepaling door úw NVM makelaar van Van den Berg.

Kennismaken? Graag!
Neem contact op via (0345) 599 394, loop even binnen in ons kantoor aan de Westwal 34 te Leerdam of plan hier direct uw afspraak in.

Woning van de maand