Mijn favorieten

Heerlijk wonen met financiële rust!

Voor het maken van financiële keuzes is raadgevend advies een must. Dus wat betekent de hypotheek die je nu kiest eigenlijk voor straks? Want straks begint nu! De Financieel Raadgever is jou graag van dienst om samen hiervoor het beste antwoord te kiezen. En zo te zorgen voor financiële rust.
 

Financieel advies

Straks begint nu. Met deze overtuiging adviseert De Financieel Raadgever al haar klanten. Met financiële raad worden talrijke levensgebeurtenissen concreet gemaakt. Je weet dan altijd hoe het er financieel voor staat.
 

Snap je het nog?

Er zijn veel veranderingen in de regels voor hypotheekfinancieringen. Het nieuws hierover is vaak onduidelijk. Veel mensen zijn het spoor bijster. Wat kan nog wel? En wat niet meer? De Financieel Raadgever is een specialist. Zij weten als geen ander wat de wet- en regelgeving betekent voor jouw specifieke situatie.
 

Jouw belang is ons belang

De Financieel Raadgever geeft advies door de bril van haar klanten. De stijl van leven die bij jou past, is daarbij altijd het uitgangspunt. Groot voordeel hierbij is dat àlle banken en àlle verzekeraars in Nederland meedoen in het berekenen van alleen het beste voor jouw financieel plan. Onafhankelijk heet dat.
 

Meer informatie

Je bent van harte uitgenodigd om vrijblijvend kennis te maken met De Financieel Raadgever, op het kantoor in Leerdam of gewoon bij jou thuis. De kosten van dit gesprek worden niet in rekening gebracht. Dus maak er met een gerust gevoel gebruik van. Door de jarenlange ervaring kunnen jouw vraagtekens omgezet worden in uitroeptekens!
 
Met vriendelijke groet,
Corstiaan van Pelt
Eigenaar van De Financieel Raadgever


Plan jouw afspraak in via (0345) 599 394 of info@vandenbergmakelaars.nl.

verkopen? Bel ons!

Succesvol verkopen?

Een succesvolle verkoop begint met een vrijblijvend adviesgesprek door dé NVM makelaar van Van den Berg.
 

Kennismaken? Graag!

Neem contact op via (0345) 599 394, loop even binnen in ons kantoor aan de Westwal 34 in Leerdam of plan hier direct een afspraak in.