Mijn favorieten

Heerlijk wonen met financiële rust!

Voor het maken van financiële keuzes is raadgevend advies een must. Dus wat betekent de hypotheek die je nu kiest eigenlijk voor straks? Want straks begint nu! De Financieel Raadgever is u graag van dienst om samen hiervoor het beste antwoord te kiezen. En zo te zorgen voor financiële rust.
 
Financieel advies
 
Straks begint nu. Met deze overtuiging adviseert De Financieel Raadgever al haar klanten. Met financiële raad worden talrijke levensgebeurtenissen concreet gemaakt. U weet dan altijd hoe het er financieel voor staat.
 
Snapt u het nog?
 
Er zijn veel veranderingen in de regels voor hypotheekfinancieringen. Het nieuws hierover is vaak onduidelijk. Veel mensen zijn het spoor bijster. Wat kan nog wel? En wat niet meer? De Financieel Raadgever is een specialist. Zij weten als geen ander wat de wet- en regelgeving betekent voor uw specifieke situatie.
 
Uw belang is ons belang
 
De Financieel Raadgever geeft advies door de bril van haar klanten. De stijl van leven die bij u past is daarbij altijd het uitgangspunt. Groot voordeel hierbij is dat àlle banken en àlle verzekeraars in Nederland meedoen in het berekenen van alleen het beste voor uw financieel plan. Onafhankelijk heet dat.
 
Meer informatie
 
U bent van harte uitgenodigd om vrijblijvend kennis te maken met De Financieel Raadgever, op het kantoor in Leerdam of gewoon bij u thuis. De kosten van dit gesprek worden niet in rekening gebracht. Dus maak er met een gerust gevoel gebruik van. Door de jarenlange ervaring kunnen uw vraagtekens omgezet worden in uitroeptekens!
 
Met vriendelijke groet,
Corstiaan van Pelt
Eigenaar van De Financieel Raadgever
 
Plan uw afspraak in via (0345) 599 394 of info@vandenbergmakelaars.nl.

verkopen? Bel ons!

Succesvol verkopen                                                Een succesvolle verkoop begint met een vrijblijvend adviesgesprek in combinatie met een waardebepaling door úw NVM makelaar van Van den Berg.

Kennismaken? Graag!
Neem contact op via (0345) 599 394, loop even binnen in ons kantoor aan de Westwal 34 te Leerdam of plan hier direct uw afspraak in.