Mijn favorieten

Gratis zoekopdracht

Beste woningzoekende,
 
Ben je op zoek naar een nieuwbouw-, koop- of huurwoning, een perceel grond, agrarisch object, een recreatiewoning, etc. en wil je op de hoogte blijven van het meest recente aanbod? Vul dan het onderstaande formulier in. Jouw gegevens worden automatisch opgeslagen in ons zoekersbestand. Je wordt dan vrijblijvend en kosteloos per e-mail geïnformeerd over ons meest actuele aanbod.

Het is ook mogelijk gebruik te maken van onze Aankoop Quick-Scan. Naast het aanbod van ons kantoor ontvangt u dan ook het collegiale aanbod als eerste in uw mailbox. Hier kunt u meer lezen over deze unieke dienst.

Meer informatie en behoefte aan een persoonlijk, oriërenterend gesprek? Dat kan natuurlijk ook. Je bent natuurlijk van harte welkom een bezoekje te brengen aan ons kantoor. Ons unieke kantoorpand, gevestigd in ‘De Molen', staat aan de Westwal 34 in Leerdam. Ondanks dat het middenin het centrum van Leerdam is gesitueerd, hebben we gratis parkeergelegenheid naast de deur. Ons kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur. Buiten kantoortijd kan in overleg een afspraak worden ingepland.
 
Graag tot ziens!
André, Corinne, Peter Jan & Sanne
Het team Van den Berg makelaars

Uw gegevens
Zoek in plaatsen:
  1. Kies een provincie *

Financieel
Woning kenmerken: