Mijn favorieten

Agrarische makelaars

Dienstverlening, daar draait het om bij onze (agrarische) makelaars.

In de afgelopen 50 jaar heeft ons team veel objecten getaxeerd, gekocht en soms alweer verkocht. Praktisch al onze agrarische makelaars zijn van origine afkomstig van het boerenbedrijf. Kortom: ervaring in uw dagelijkse praktijk en een flinke dosis gezond boerenverstand. We begrijpen wat er zich afspeelt op uw bedrijf.
 

Aan- en verkoop agrarische bedrijven

Ons dienstenpakket beslaat alle facetten van het landelijk onroerend goed, zoals:

  • Aan- en verkoopbegeleiding.
  • Onteigeningsadvies en verkoop warme grond.
  • Productierechten.
  • Taxaties.
  • Emigraties.
  • Bedrijfsverplaatsing. 

We zijn onafhankelijk. Natuurlijk werken we veel samen met jouw vaste adviseurs, maar ook met anderen. Er zijn op geen enkele wijze vaste afspraken tussen ons bedrijf en bedrijfsbegeleiders, bodemonderzoeksbureaus, fiscalisten, advocaten, standsorganisaties, banken, etc. Hierdoor kennen we uit de praktijk ook de verschillen en kunnen je zo nodig daarover adviseren.

Nu vanmiddag de leveringsakte door de notaris is gepasseerd, is de verkoop van de percelen grasland definitief. Graaf willen we Peter Jan hartelijk bedanken voor zijn inzet bij de bemiddeling in deze. We zijn zeker content met het behaalde resultaat en hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. De comunicatie verliep vlot en duidelijk, het bood ons het vertrouwen dat onze belangen in goede handen waren.
Fam. De Graaf, 24 maart 2020.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met ons kantoor via (0345) 599 394 voor een kennismakingsgesprek bij jou thuis.

 

Peter-Jan de Jong

Agrarisch makelaar en onteigeningsdeskundige