Mijn favorieten

Uw droomhuis gevonden? Informeer naar onze dienstverlening.

De NVM makelaar
Een makelaar, die is aangesloten bij de NVM, werkt bij een transactie van een woonhuis nooit voor twee partijen tegelijk. Als hij al voor de verkoper werkt, kan hij u onmogelijk eerlijk adviseren over de aankoop van een woning en andersom geldt dat natuurlijk ook. Afhankelijk of u een makelaar nodig heeft voor het kopen of verkopen van een woning spreken wij van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar.
 
De kosten van een eigen makelaar verdient u o.a. terug in:

  • Een lagere koopsom (dan uzelf zou kunnen realiseren).
  • Inzicht in de werkelijke waarde van de woning.
  • Essentiële informatie over de woning, zoals: erfdienstbaarheden, VvE, bouwkundige staat (wel/niet bouwkundige keuring, onder welke voorwaarden en met welke omschrijving, bestemmingsplan, e.d.).
  • Het op het juiste moment in de onderhandelingen naar voren brengen van de voorwaarden van de koop, onroerende zaken, transportdatum, etc.
  • Tijdwinst door een deskundige afwikkeling van de zaken. 

Een NVM aankoopmakelaar behartigt alleen de belangen van de koper. Ervaar zelf de deskundigheid, ervaring en marktkennis van de makelaar van Van den Berg. Bespaar zo ook, naast duizenden euro’s,  veel tijd en problemen. Direct een afspraak inplannen? Vul dan ons contactformulier in.

André Boon

NVM makelaar / NRVT Register -Taxateur

verkopen? Bel ons!

Succesvol verkopen                                                Een succesvolle verkoop begint met een vrijblijvend adviesgesprek in combinatie met een waardebepaling door úw NVM makelaar van Van den Berg.

Kennismaken? Graag!
Neem contact op via (0345) 599 394, loop even binnen in ons kantoor aan de Westwal 34 te Leerdam of plan hier direct uw afspraak in.