Mijn favorieten

Uw droomhuis gevonden? Informeer naar onze dienstverlening.

De NVM makelaar
Een makelaar, die is aangesloten bij de NVM, werkt bij een transactie van een woonhuis nooit voor twee partijen tegelijk. Als hij al voor de verkoper werkt, kan hij u onmogelijk eerlijk adviseren over de aankoop van een woning en andersom geldt dat natuurlijk ook. Afhankelijk of u een makelaar nodig heeft voor het kopen of verkopen van een woning spreken wij van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar.
 
De kosten van een eigen makelaar verdient u o.a. terug in:

  • Een lagere koopsom (dan uzelf zou kunnen realiseren).
  • Inzicht in de werkelijke waarde van de woning.
  • Essentiële informatie over de woning, zoals: erfdienstbaarheden, VvE, bouwkundige staat (wel/niet bouwkundige keuring, onder welke voorwaarden en met welke omschrijving, bestemmingsplan, e.d.).
  • Het op het juiste moment in de onderhandelingen naar voren brengen van de voorwaardenvan de koop, onroerende zaken, transportdatum, etc.
  • Tijdwinst door een deskundige afwikkeling van de zaken. 

Een NVM aankoopmakelaar behartigt alleen de belangen van de koper. Ervaar zelf de deskundigheid, ervaring en marktkennis van de makelaar van Van den Berg. Bespaar zo ook, naast duizenden euro’s,  veel tijd en problemen. Direct een afspraak inplannen? Vul dan ons contactformulier in.
 
Het woningaanbod op het internet, in de etalages bij de makelaars en in de media is nu groter dan ooit. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u wellicht ‘door de bomen het bos niet meer ziet’.
 
Laat ons u daarbij helpen. Dat is nou juist waar wij heel goed in zijn!
 
We mogen u deze periode onze begeleiding aanbieden bij het laatste, niet het meest onbelangrijke stukje in de zoektocht naar de voor geschikte woning en de mogelijk daarbij behorende aankoop. Indien u een woning aankoopt onder een koopsom van € 200.000,-- k.k. kunnen we dit voor u verzorgen voor het uiterst scherpe tarief van € 1.200,-- incl. BTW. Boven deze koopsom geldt nog steeds een aantrekkelijk tarief; informeer vrijblijvend naar de voorwaarden en profiteer van de deskundigheid, ervaring en het enthousiasme van úw NVM makelaar.

 

 

André Boon

NVM makelaar / NRVT Register -Taxateur

verkopen? Bel ons!

Succesvol verkopen                                          Een succesvolle verkoop begint met een vrijblijvend adviesgesprek in combinatie met een waardebepaling door úw NVM makelaar van Van den Berg.

Kennismaken? Graag!
Neem contact op via (0345) 599 394, loop even binnen in ons kantoor aan de Westwal 34 te Leerdam of plan hier direct uw afspraak in.