Mijn favorieten

Uw droomhuis gevonden? Informeer naar onze dienstverlening.

De NVM makelaar

Een makelaar, die is aangesloten bij de NVM, werkt bij een transactie van een woonhuis nooit voor twee partijen tegelijk. Als hij al voor de verkoper werkt, kan hij je onmogelijk eerlijk adviseren over de aankoop van een woning en andersom geldt dat natuurlijk ook. Afhankelijk of je een makelaar nodig hebt voor het kopen of verkopen van een woning spreken we van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar.


Aankoop Quick-Scan

Deze nieuwe dienst is speciaal bedoeld voor woningzoekenden die snel willen schakelen en baat hebben bij een stel extra ogen van een expert, iemand die niet emotioneel betrokken is bij de aankoop, maar er juist een zakelijke kijk op heeft. Onze makelaar bezoekt éénmalig de woning van jouw keuze. Hij doet vooronderzoek en geeft je na de bezichtiging zo snel mogelijk, op een afgesproken moment, telefonisch een goed advies waarmee jij een onderhandeling kunt starten. Wij bieden de Aankoop Quick-Scan aan voor slechts € 350,-- incl. BTW.


Aankoop(full)service

Mocht het zo zijn, dat je na de Aankoop Quick-Scan alsnog gebruik wilt maken van onze fullservice-dienstverlening bij aankoop (het voeren van de onderhandeling(en), controle koopovereenkomst, etc.), kortom... het compleet ontzorgen tot en met de eindinspectie, dan worden de kosten van de Aankoop Quick-Scan in mindering gebracht op ons aankooptarief.

Afhankelijk van welke dienst je gebruikt maakt, verdien je de kosten van een eigen makelaar o.a. terug in:

  1. Een lagere koopsom (dan je mogelijk zelf zou kunnen realiseren).
  2. Uitgebreide toelichting op belangrijke informatie, zoals: erfdienstbaarheden, VvE, bouwkundige staat, bestemmingsplan, etc.
  3. Tijdwinst door een deskundige afwikkeling van de zaken. 

Een NVM aankoopmakelaar behartigt alleen de belangen van de koper. Ervaar zelf de deskundigheid, ervaring en marktkennis van de makelaar van Van den Berg. Bespaar zo ook, naast duizenden euro’s,  veel tijd en problemen. Direct een afspraak inplannen? Vul dan ons contactformulier in.
 

André Boon

NVM makelaar / NRVT Register -Taxateur

verkopen? Bel ons!

Succesvol verkopen?

Een succesvolle verkoop begint met een vrijblijvend adviesgesprek door dé NVM makelaar van Van den Berg.


Kennismaken? Graag!

Neem contact op via (0345) 599 394, loop even binnen in ons kantoor aan de Westwal 34 in Leerdam of plan hier direct een afspraak in.