Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Hooglandse Tiendweg 1 B in Kedichem 4247 EW

Hooglandse Tiendweg 1 B

4247 EW Kedichem
Vraagprijs € 87.500,- k.k.

Omschrijving

HOBBYPERCEEL (met agrarische bestemming): 6.270 m² grond met schuurtje.

Aan de rustige Hooglandse Tiendweg te Kedichem ligt te midden van gras, mais en boomgaarden dit hobby-perceel. De bestemming is agrarisch, waarbij de schuur is toegestaan. Verdere uitbreiding van bebouwing (met vergunning) is niet mogelijk. Maar dat is ook niet nodig: het perceel is van allerlei gemakken voorzien!...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 38 m² Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

HOBBYPERCEEL (met agrarische bestemming): 6.270 m² grond met schuurtje.

Aan de rustige Hooglandse Tiendweg te Kedichem ligt te midden van gras, mais en boomgaarden dit hobby-perceel. De bestemming is agrarisch, waarbij de schuur is toegestaan. Verdere uitbreiding van bebouwing (met vergunning) is niet mogelijk. Maar dat is ook niet nodig: het perceel is van allerlei gemakken voorzien! Via een houten brug (ca. 3,25 mtr. breed), afgesloten met stalen hekwerk, komt u op het terrein. Vooraan is een gedeelte verhard zodat u de auto kunt parkeren. Het voorterrein is overwegend gras met (hoogstam) fruitbomen.

- Perceelgrootte: 6.270 m² (ca. 20 x ca. 315 mtr.)
- Ruilverkavelingsrente: € 31,56 per jaar, eindjaar 2030
- Waterschapslasten: € 48,81 (tarief ongebouwd, 2015)
- Bestemming: agrarisch, zonder verdere bebouwingsmogelijkheden

Algemeen
Op ongeveer 150 mtr. uit de weg, halverwege het perceel is in 2010 een schuur gebouwd met bouwvergunning! Het is een degelijke bouw met stalen spanten en gepotdekselde, geïsoleerde gevels. De schuur staat op een betonnen plaat en is omgeven door ca. 60 m2 betonklinkers en –platen. Het dak is gedekt met pannen. De afmetingen zijn ca. 8,5 x 4,5 mtr., goothoogte ca. 2 mtr., nokhoogte ca. 4,80 mtr. In het voorste gedeelte (ca. 3 mtr.) is een verblijfsvertrek gerealiseerd, zodat u bij regen kunt schuilen, met een keukenblokje voorzien van afvoer en gas (via flessen). Stroom kunt u zelf opwekken via een generator op het terrein. Voorts is er een houtkachel en ruimte om te zitten. Het tweede gedeelte is ingericht met een paardenbox. Deze is intern te vergroten. De zolder is in gebruik voor berging. Het geitenhok wordt gedoogd. Het is gebouwd van hout met dakpannen. Verder zijn op het perceel aanwezig diverse dierenhokken en -verblijven. Tot slot is achteraan op het perceel een klein hokje waar het hartje in de deur een ruitvorm heeft.

Kortom...
Spreekt dit bovenstaande u aan? Download dan de uitgebreide verkoopbrochure voor aanvullende informatie. Bezoek even de locatie/omgeving om deze te ervaren. Neem vervolgens contact op met de makelaar voor het inplannen van een bezichtiging.

Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in! Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega-aankoopmakelaars vindt u op Funda en bij de de NVM.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 87.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Bungalow Type woning Vrijstaande woning Bouwperiode 1991-2000 Bouwvorm Bestaande bouw Recreatiewoning Ja Indeling Woonoppervlakte 38 m² Perceeloppervlakte 6270 m² Gebouwgebonden buitenruimte 1 m² Overige inpandige ruimte 1 m² Inhoud 125 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Hobby-perceel Huidige bestemming Hobby-perceel Kadastrale gegevens Gemeente Leerdam Sectie K Perceelnummer 476 Oppervlakte 6270 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring