Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Schoonrewoerd 4145

Fruitgaerde

4145 Schoonrewoerd

Omschrijving

Wonen in de 'Fruitgaerde'
Uniek! Nieuwbouwappartementen in Schoonrewoerd

In Schoonrewoerd worden twee nieuwbouw-appartementengebouwen gerealiseerd met elk 6 appartementen. De gebouwen bestaan uit 3 woonlagen met op elke laag een ander type appartement. De compleet uitgevoerde appartementen zijn voor diverse doelgroepen geschikt, waaronder: senioren, maar ook starters op de...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 229.000,- tot € 315.000,- Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 12 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

Wonen in de 'Fruitgaerde'
Uniek! Nieuwbouwappartementen in Schoonrewoerd

In Schoonrewoerd worden twee nieuwbouw-appartementengebouwen gerealiseerd met elk 6 appartementen. De gebouwen bestaan uit 3 woonlagen met op elke laag een ander type appartement. De compleet uitgevoerde appartementen zijn voor diverse doelgroepen geschikt, waaronder: senioren, maar ook starters op de woningmarkt. Beide appartementencomplexen zijn voorzien van een liftinstallatie. Bij ieder appartement behoort een eigen berging en parkeerplaats. Er zijn 3 appartementen voorzien van een tuin. Waarvan één tuin gesitueerd aan een wetering. De locatie midden op het dorp is zeer uniek te noemen. De appartementen worden gebouwd door projectontwikkelaar Radix en Veerman en de verkoop verloopt via Van den Berg makelaars. Met de komst van deze nieuwbouw is er eindelijk aanbod van appartementen in Schoonrewoerd!

Landelijk gelegen aan een fruitgaard en alle appartementen zijn voorzien van een buitenruimte (balkon of tuin). De verwachting is, gezien de kleinschaligheid van het project, dat de appartementen snel verkocht zullen zijn.

Globale indeling:
Op de begane grond van beide appartementencomplex bevinden zich 2 appartementen. Via de centrale verkeersruimte betreed u het appartement. Vanuit de hal in het appartement zijn alle ruimten bereikbaar. De woonkamer met aangrenzend en gedeeltelijk inpandig balkon is ruim van opzet. De appartementen hebben twee slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger bevinden zich in de berging. Het appartement is voorzien van een complete keuken. U heeft de mogelijkheid om de opstelling naar eigen inzicht te veranderen. Op het terrein is ook nog een eigen berging van ca 4 m² beschikbaar.

Op de eerste verdieping van beide appartementencomplexen bevinden zich 2 appartementen. Via de centrale verkeersruimte met een platformlift betreed u het appartement. Vanuit de hal in het appartement zijn alle ruimten bereikbaar. De woonkamer met aangrenzend en gedeeltelijk inpandig balkon is ruim van opzet. De appartementen hebben twee slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger bevinden zich in de berging. Het appartement is voorzien van een complete keuken. U heeft de mogelijkheid om de opstelling naar eigen inzicht te veranderen. Op het terrein is ook nog een eigen berging van ca 4 m² beschikbaar.

Op de tweede verdieping van beide appartementencomplexen bevinden zich 2 appartementen. Via de centrale verkeersruimte met een platformlift betreed u het appartement. Vanuit de hal in het appartement zijn alle ruimten bereikbaar. De woonkamer met aangrenzend en gedeeltelijk inpandig balkon geeft u door de hoge kap een zeer ruimtelijke ervaring. De appartementen hebben een riante slaapkamer, een badkamer en een apart toilet. De opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger bevinden zich in de berging. Het appartement is voorzien van een complete keuken. U heeft de mogelijkheid om de opstelling naar eigen inzicht te veranderen. Op het terrein is ook nog een eigen berging van ca 4 m² beschikbaar.

Ieder appartement wordt standaard uitgerust met een complete keuken.

De keuken beschikt over de volgende apparatuur.
1. Elektrische 2 fase kookplaat.
2. Geïntegreerde koelkast.
3. Recirculatie schouwkap.
4. Eenhendel keukenmengkraan.
5. Vaatwasser.
6. Combimagnetron.

De luxe toiletruimte wordt voorzien van een hangend closet en fonteintje.

De luxe badkamer wordt o.a. uitgevoerd met een luxe wastafel met planchet en spiegel en een inloopdouche met glazendouchescherm.

Merken sanitair: (Villeroy en Boch & Grohe)

Deze appartementen zijn mede gelet op de liftinstallatie uitermate geschikt voor mindervaliden.

Schrijf u nu in via Van den Berg makelaars!.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 229.000,- - € 315.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 12 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Appartement
 • Te koop
   in Schoonrewoerd 4145
  Prijs € 229.000,- tot € 315.000,- Status Beschikbaar
  Begane grond
  • Te koop
    in Schoonrewoerd 4145
   Prijs € 250.000,- tot € 280.000,- Status Beschikbaar
   1e verdieping
   • Open Huis
     in Schoonrewoerd 4145
    Prijs € 250.000,- tot € 265.000,- Status Beschikbaar
    2e verdieping
    Bekijk bouwnrs.

   Contact

   Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
   Persoonsgegevens
   Adresgegevens
   Contactgegevens
   Opmerkingen
   Privacy
   Ik ga akkoord met de privacyverklaring

   Persoonsgegevens

   Contactgegevens

   Privacy
   Ik ga akkoord met de privacyverklaring

   Nieuwbouw inschrijven

   Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

   Brochure

   Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

   Contact

   Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.